Press "Enter" to skip to content

Undervurder ikke definitionen af seo for dit personlige brand

Når du søger et job i dag, er det naturligt, at din måske kommende arbejdsgiver vil søge information om dig på nettet først. Det er derfor vigtigt, at det er den rigtige information, der ligger der. Det skal ikke være dine feriebilleder fra Sunny Beach, fra du var 18 år gammel, der ligger øverst. Det skal helst være dine gode faglige resultater, der ligger der. Hvis det er de første, din måske kommende chef ser, vil vedkommende måske synes, at du er en useriøs kandidat. Lige meget hvad du så ellers har lavet, siden du var i Sunny Beach. 

Derfor bør du aldrig undervurderer definition af seo i forhold til dit personlige brand. Når det kommer til et brand, enten en person eller et firma, taler man typisk om online reputation management frem for seo. Det handler altså om, hvilket ry du vil få udfra de ting, der ligger om dig på nettet. 

Det kan være noget, som det er svært for dig selv at rydde op i. Derfor kan det være en god ide, at du hyrer til firma til at hjælpe dig med der. De kender de helt rigtige teknikker og kan derfor nemt hjælpe dig med at få den helt rigtige profil frem. Du kan for eksempel se på et firma som det danske Klikko for at finde ud af, hvordan du kan få hjælp.