Press "Enter" to skip to content

Sexlegetøj til begyndere

Er du begyndt at fantasere om at tilfredsstille dig selv eller din partner ved hjælp af sexlegetøj? Det bliver mere og mere populært, men der er nogle ting, der kan være gode at vide, før du køber dit første legetøj.

Start med udvendigt sexlegetøj

Hvis du er absolut begynder hvad angår sexlegetøj, så kan du med fordel starte med udvendigt legetøj, der stimulerer klitoris eller andre erogene zoner på kroppen. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken slags stemning der passer til dig, ligesom det kan give noget ekstra til jeres forspil og elskov.

Nyde måde at få nydelse på

Når du er klar til at tage skridte videre, så kan du begynde at kigge på sexlegetøj, der tilfredsstiller på en anden måde. Det kan for eksempel være vibratoræg, der kan bruges som en fræk hemmelighed mellem dig og din partner og ikke mindst give dig en nydelse, du ikke før har oplevet.

Du kan også overveje en penisring, der giver penis en lille, blid forsnævring sammen med en hårdere og længerevarende erektion, og måske endda tilføre vibrationer, der samtidig stimulerer klitoris.

Bliv ved med at udforske

Når legen tager til, og kendskabet til sexlegetøjet vokser, så er der ikke andet at gøre, end at blive ved med at udforske. Der er mange uopdagede hemmeligheder derude, som kan stimulere både dig og din partner.