Sådan får du dine gamle trægulve til at se ud som nye igen

16 januar 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Har du trægulve i din bolig? Så kan du sikkert nikke genkendende til, at man med tiden vil kunne se spor af den daglige brug.

Selvom træet er hårdført, bliver det nemlig slidt med tiden. Mange tusinde skridt, flytte rundt på møbler og eventuelt dyr og små børn kan alt sammen være med til at skade overfladen på træet.

Så uanset hvor godt man passer og plejer sit trægulv, kommer man ikke udenom, at man på et tidspunkt må give det en overhaling. Det kan heldigvis gøres relativt nemt og billigt, og det vil være en stor glæde i din hverdag.

Når gulvene står flot og velholdt, vil det nemlig smitte af på resten af boligen og virke friskt og nyt i udtrykket.

image

Hvordan fikser man gamle, slidte trægulve?

De gode nyheder er, at man ikke behøver lægge et helt nyt trægulv for at få et udseende, der minder om et.

Faktisk kræver det blot en mindre operation, som kaldes en gulvslibning. Som det ligger i ordet, går man ind og sliber det øverste af træet væk.

Det gør, at man kommer ned til det pæne og urørte træ nedenunder. Når først det er færdigbehandlet med lak, olie, lud eller sæbe, ligner det et gulv, der lige er blevet lagt.

Det er noget, som man godt selv kan gøre. Dog vil det altid være smartest at indhente professionel hjælp, så du er 100% sikker på, at resultatet bliver i topklasse.

Find eksperter på området

Når man gør noget hver dag, bliver man utroligt god til det – og behandling af trægulve er ingen undtagelse. Derfor giver det god mening at vælge nogen, der har stor erfaring på området.

Et godt bud finder du inde på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/ . Her kan du læse mere om muligheden for en gulvslibning i dit hjem og samtidig indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud.

Flere Nyheder