Professionel klipning og hårfarvning i Valby

27 januar 2020 Søren Black
Professionel klipning og hårfarvning i Valby

Få din hårpragt som du ønsker

Din hårpragt er det, der signalerer, hvem du er som person. Derfor kan du heller ikke være tilfreds med en situation, hvor dit hår ikke er, som du ønsker. Er du en fyr, der har det bedst med kort hår, så skal du selvfølgelig få gjort noget ved det, når håret kommer ned på den anden side af ørerne. Er du derimod en ung pige, der holder af at gå med farvet hår, så skal du selvfølgelig også skride til handling, når din naturlige hårfarve begynder at vise sig i din hovedbund. Uanset om du trænger til klipning eller hårfarvning, så kan du få det ordnet på den mest professionelle måde hos Frisør Capaldi Valby.

Lad frisøren nurse i dit hår

Har du en gang haft din søster til at klippe dig med en køkkensaks, så vil du sikkert gerne være fri for en frisure, hvor håret er klippet skævt. Hos Frisør Capaldi Valby møder du fire knalddygtige frisører, der kan trylle med dit hår, så du kan forlade frisørsalonen som et helt nyt menneske. For der er da ikke noget mere skønt end at læne sig tilbage i stolen, og bare lade frisøren nurse dit hår. Udover klipning kan Frisør Capaldi Valby også tilbyde for eksempel farve med klip, striber med klip og retning af bryn og vipper. Til kvinder tilbydes også håropsætninger, permanent med og uden klip og make-up. Så uanset om du skal styles op til den store guldmedalje, eller om dit hår bare trænger til en kærlig hånd, så kan Frisør Capaldi Valby tilbyde dig lige den omgang hos frisøren, som du måtte ønske.

Dit hår er i centrum

Frisør Capaldi Valby er ejet af frisør Rikke Capaldi, der åbnede sin første frisørsalon for 29 år siden. Meget er sket siden, men dine ønsker for hvad der skal ske med dit hår er stadig i centrum, når Rikke og hendes dygtige ansatte finder saksen og hårfarven frem.

Bestil tid til dit næste frisør-besøg på http://capaldi.dk/

Flere Nyheder