Press "Enter" to skip to content

Mad ud af huset er en god, ekstra indtægtskilde

Nu vil vi ikke nævne nogle navne, men der er længe blevet pebet efter, at nogle bestemte fastfood-kæder burde tag at sælge mad ud af huset i den forstand, at de kommer med maden til ens dør, end at man bare kan lave et drive-in.

Men i det store og hele har langt de fleste caféer, restauranter og kæder med mad regnet sig frem til, at hvis man skal tjene lidt ekstra på ens biks end bare at vente på, at ens gæster spiser sig mætte, så der kan komme nye til, der bestiller ny mad, så kan man lige så godt sælge mad ud af huset.

Nogle gør det på den måde, at de tager det samme menukort, og så kan man bestille det samme udefra, som man så kan komme at hente ved skranken, når det er færdigt.

Mens andre igen udvælger noget eller endda har nogle retter, som man kun kan købe ved at bestille ud af huset.

Tidligere så man ned på den slags med at sælge mad ud af huset, medmindre man ligefrem var et catering-firma, for mad ud af huset blev associeret med snaskede pølsebarer med videre.

Men nu har den slags opfattelser ændret sig til, at man kan se et potentiale i at sælge mad til dem, der vil have den med hjem end at sidde at skulle vente på den eller bare spise den sammen med fremmede mennesker.

Ofte bestiller man måske endda maden i god tid, hvis man skal bruge den til at større selskab eller bare til en anledning, der kunne være konfirmation eller bryllup.

Det er ikke alle steder, der begår sig i at lave mad ud af huset i så store portioner, så det er man nødt til at undersøge fra sted til sted, hvis man nu har et sted, hvor man kan lide maden, som man gerne vil præsentere for andre gæster.