Press "Enter" to skip to content

Hvordan kan penisringe forbedre mine erektioner?

Selv om penisringe ikke virker for alle har undersøgelser af enkeltpersoner vist, at der findes nogle reelle fordele. Den største fordel ved penisringe er, at de kan bruges hvis man har problemer med at få rejsning og bevare denne.

En penisring skal omkring bunden af ​​penis, eller penis og testikler, og trykker på det omgivende område. Dette tryk klemmer blodkarrene, der bærer blod ud af penis og får blod til at forlade penis langsommere.

Hvis du har rejsningsproblemer, kan din krop ikke holde nok blod i penis for at holde en rejsning i gang. En penisring vil holde blodet i penis længere og øger den totale mængde blod i penis for en stærkere rejsning.

Hvordan vælger jeg de rigtige penisringe?

De vigtigste ting at overveje, når du vælger dine penisringe er:

Materialet den er lavet af – det er vigtigt, hvis du eksempelvis har latexallergi eller følsom hud.

Hvor godt de passer – den rigtige pasform lægger tilstrækkeligt pres på for at få effekten, uden at forårsage smerte eller skade. Ideelt bør du gå efter justerbare penisringe.

Du kan købe forskellige typer penisringe i butikker eller online. Penisringe (også kendt som pikringe, spændingsringe eller indsnævringsbånd) kommer i nogle forskellige typer, men der er også lignende enheder kaldet nydelses- og testikelringe, der virker lidt anderledes.

Du kan prøve at øge blodgennemstrømningen til penis ved at tage et varmt bad eller brusebad på forhånd.

Det er en god ide at barbere sine kønshår, da de nemt kan sætte sig fast i dine penisringe.

Prøv penisringe ved onani før du prøver dem med sex, så du kan vænne dig til dem.

Stående sex eller manden på toppen kan hjælpe, da tyngdekraften trækker mere blod ned i penis.

Hvis du har svært ved at opnå orgasme med din ring på, kan du fjerne den lige før orgasmen. Dette kan også øge fornøjelsen.

Køb penisringe der vibrerer, det kan forbedre din rejsning, samt øge glæde og ophidselse