Hvor finder jeg en restaurant i Sønderborg med god, dansk mad?

13 januar 2020 Astrid Pedersen
Hvor finder jeg en restaurant i Sønderborg med god, dansk mad?

Elsker du også de traditionelle danske kro anretninger som for eksempel Stjerneskud, Wiener Schnitzel med dreng, Herregårdsbøf og stegt flæsk med persillesovs, kartofler og garniture? Så er du heldigt stillet, hvis du er bosiddende i smukke Sønderborg eller i nærmeste omegn.

Her finder du nemlig Restaurant Colosseum – en velrenommeret og anset restaurant i Sønderborg, beliggende i flotte, historiske lokaler, som giver restauranten en helt særlig autentisk stemning og atmosfære. Hos Restaurant Colosseum kan du nyde smørrebrøds anretninger til frokost, eller en lækker aftensmads menu bestående af forret, hovedret, og dessert eller ost.

Yndere af dansk mad vil hurtigt finde sig til rette hos Restaurant Colosseum, hvor hæderkronede retter så som pariserbøf, stegt rødspætte og reje cocktail er i højsædet. Samtlige retter på Restaurant Colosseums frokost og aften kort er tilberedt og anrettet af dygtige og erfarne kokke, som holder de stolte danke kokke traditioner i hævd – og serveret for dig af service mindede tjenere, som sørger for at gøre din aften på Restaurant Colosseum til en mindeværdig én af slagsen. Alt sammen til priser, som på alle måder kan stå mål med hjemmelavet mad af lignende kaliber!

Kan jeg tage min mad med hjem fra Restaurant Colosseum?

Som alle andre moderne restauranter anno 2020 har Restaurant Colosseum et mad ud af huset koncept, ifølge hvilket du kan bestille din mad til levering. Med mad ud af huset fra Restaurant Colosseum kan du nyde alle de lækre restaurant retter hjemme i privaten, eller i selskabs lokaler, hvis du holder en større komsammen. Og mad ud af huset fra Restaurant Colosseum tæller også fulde julefrokost eller Mortens Aften menuer for dig, som ikke er helt sikker på, hvorledes man steger en and korrekt.

Du kan se hele menuen, og læse mere om Restaurant Colosseums mad ud af huset koncept, på restaurantcolosseum.dk

Flere Nyheder