Hjælp til privat og erhvervs flytning hos dit flyttefirma i Herning

13 januar 2020 Astrid Pedersen
Hjælp til privat og erhvervs flytning hos dit flyttefirma i Herning

Flytning er en tillidssag – såvel når det gælder dit private hjem som når det handler om din erhvervs virksomhed. Skal familien flytte fra den ene landsdel til den anden – for eksempel mellem Sjælland og Jylland – eller skal kontoret have nyt domicil, har du brug for en flyttemand, som har erfaring og ekspertise inden for området.

Ved flytninger over lange afstande og af store mængder flyttegods må man påregne en del logistik og et stort stykke forberedelses og planlægnings arbejde. Og når det drejer sig om eksempelvis en lægepraksis eller en produktions virksomhed, er det vigtigt, at dit flyttefirma kender til finesserne inden for flytning af udstyr, apparatur og maskinel.

Find dit lokale flyttefirma i Herning hos Kim’s Transport & Flytteforretning

Hvis du leder efter en flytteforretning, som kan hjælpe dig med flytning til og fra det midtjyske, kan du med fordel tage kontakt til Kim’s Transport & Flytteforretning. Kim’s Transport & Flytteforretning har erfaring inden for såvel erhvervs flytning som flytning for private, og kan hjælpe dig med såvel planlægning af din flytning som med nedpakning, leje af flyttekasser, samt opbevaring af de møbler eller løsøre, du ikke ønsker flyttet til din nye bolig.

Har du brug for hjælp til at få flyttet edb udstyr og andet ømfindtligt gods fra din erhvervs ejendom, kan Kim’s Transport & Flytteforretning hjælpe dig med den strategiske tilrettelæggelse af din flytning, således at virksomheden ikke taber ved at skulle være lukket ned i længere tid ad gangen. Apparatur og it udstyr bliver pakket med henblik på hurtig udpakning og opsætning det nye sted. Og hvis du ønsker det, kan flytningen foretages i etaper.

Hvis du vil vide mere om dit flyttefirma i Herning, kan du klikke ind på Kim’s Transport & Flytteforretnings hjemmeside og få mere information – og eventuelt et tilbud på flytning i Herning.

Flere Nyheder