Fantastisk storbyliv møder enestående naturoplevelser

02 december 2016 Amalie

Vinteren har nu for alvor fået et fast tag i Danmark, og for mange får dette rejsefeberen til at røre på sig. For med de mange eksotiske destinationer, som kun er en flyrejse væk, venter tropisk klima og utallige muligheder for at udforske helt nye kulturer. Og ønsker man en ferie, hvor et bredt spektrum af muligheder for at skabe fantastiske minder og oplevelser for livet ligger lige for, er en rejse til Argentina helt optimal. 

Argentina er det ottende støreste land i verden, og det mest populære rejsemål i Sydamerika. Med dets enorme størrelse er et væld af oplevelser tilgængelige, og der er dermed rig mulighed for at skræddersy sin ferie efter netop de sider af landet, man ønsker at opleve helt tæt på. 

Lad eksempelvis rejsen gå til Buenos Aires, Sydamerikas svar på en blanding af New York og Paris – byen, som har det hele, og byder på mere, end man kunne forestille sig. Her møder det tropiske og latinamerikanske storbylivet i en skøn cocktail, som garanterer underholdning i form af lækre restauranter, hoteller og shoppeområder. Her ligger temperaturen i øjeblikket på fantastiske 30 grader – man kan altså trygt lade vintertøjet blive derhjemme til fordel for solcreme og sandaler. 

Ønsker man dog at smage på den mere uforstyrrede og uberørte side af landet, er en tur ud i landskabet optimal. Da landet strækker sig langt igennem Sydamerika, er der mulighed for at smage på lidt af det hele: gletchere, det evigt våde flodland, vinmarker så langt øjet rækker og selvfølgelig lokalbefolkningens levevis, som man får med i købet som man bevæger sig igennem landet og oplever gæstfrihed og en åbenhed omkring den fantastiske, farverige kultur. 

Rejser til Argentina kan bookes ved Jesper Hannibal Rejser. Her er der hjælp at hente til strukturering og planlægning af rejsen – samt, ikke mindst, insidertips om smukke, oversete rejseperler – så bekymringerne trygt kan efterlades derhjemme sammen med hue og handsker.

Flere nyheder