Press "Enter" to skip to content

Få inspiration til boller i karry

Glæd familien med boller i karry

Boller i karry, ledsaget af ris, er en utrolig nem og lækker hverdagsret, som næsten alle omkring dit middagsbord kan lide. Selvom krydderiet karry er en indisk opfindelse, så er retten boller i karry en 100 procent dansk opfindelse, der har glædet danskere i flere generationer. Det smarte ved boller i karry er, at denne ret ikke bare smager pragtfuldt, den kan også finjusteres, så den passer til smagsløgene i din familie. Du kan for eksempel putte mindre karry i retten, hvis du har børn, der ikke bryder sig om stærk mad. Har du gæster, der ikke spiser svinekød, så kan kødbollerne, der normalt laves af grisekød, med fordel laves af kyllingefars. Endelig kan retten med fordel peppes op med forskellige former for toppings. Tilbehør som for eksempel rosiner, bananer, mango eller kokos gør på en enkelt måde denne lækre ret endnu bedre.

Lav en varieret udgave af boller i karry

Det kræver ikke den store kokkeuddannelse at lave en god omgang boller i karry. Men er din familie begyndt at beklage sig over, at de altid får serveret de samme måltider, kan du med fordel variere dine boller i karry. Her er Alletiders Kogebog det helt perfekte sted at hente ny inspiration. Denne online kogebog indeholder nemlig mere end 20 forskellige opskrifter på boller i karry. Du for eksempel finde opskrifter på kødboller i thaikarry med cashewnødder, boller i karry af medister eller kyllingeboller i karry med cremefine. Hos Alletiders Kogebog finder du lige de opskrifter på boller i karry, som sikrer dig et både nemt og lækkert måltid.

Start madlavningen på Alletiders Kogebog

Der findes næppe nogen anden dansk ret, der som boller i karry kan glæde både børn, unge og ældre mennesker. De skønne kødboller i karrysaucen, der oftest får selskab af ris på din tallerken, udgør simpelthen et virkeligt skønt måltid mad. Er du i tvivl om hvordan du laver denne herlige, danske ret, så start din madlavning på Alletiders Kogebog.