Få hjælp af et anerkendt advokathus

09 december 2019 Silje Hansen
Få hjælp af et anerkendt advokathus

En advokat kan oftest hjælpe med mange forskellige opgaver og udfordringer. Det er yderst sjælendt at vi skal bruge en advokat, men i visse tilfælde kan det godt være nødvendigt eller smart at have en advokat inde over en sag. Det gælder både privat og erhvervsmæssigt. Hvis du er virksomhedsejer, kræver det at du har styr på kontrakter, ejerregistreringer og de formelle forpligtelser der følger med. Hvis du er i tvivl om din virksomhed har styr på alle de kontrakter og formaliteter, der skal være på plads, kan det være en fordel at opsøge en advokat.

Her kan advokaten også gennemgå om dine ansættelseskontrakter, ejerkontrakt og aktionærkontrakt stemmer overens med de gældende regler og paragraffer. Er du ved at få en ny partner ind i din virksomhed, er det også vigtigt at papirarbejdet bliver udført korrekt med øje for de gældende regler. Ellers vil kontrakten blive betragtet som ugyldig, hvorfor det kan koste både dig og din partner en masse overarbejde og ikke mindst en bøde. 

Læs om flere fordele ved at bruge en advokat her

En advokat kan hjælpe med mange opgaver

Når du opsøger et større advokathus er en af de store fordele, at du altid kan finde hjælp hos en specialiseret fagperson. Her kan du få den nødvendige sparring, rådgivning eller vejledning, når du skal træffe nogle store beslutninger i virksomheden eller privat. Det kan også være aktuelt at have en advokat indeover, når du skal købe en nyt hus, sommerhus eller hvis du ønsker at få udarbejdet en ægtepagt. 

Er du i tvivl om hvilken advokat du skal vælge til opgaven, kan du naturligvis undersøge markedet for netop det du skal have hjælp til. Der er ofte mange om buddet, hvorfor det kan være svært at vælge den rette. Det kan derfor være en fordel at høre dig rundt i netværket. Du kan med fordel også læse nærmere her

Flere Nyheder