Brug dit lokale malerfirma i Fakse, når boligen skal males

18 december 2019 Astrid Pedersen
Brug dit lokale malerfirma i Fakse, når boligen skal males

Med jævne mellemrum skal din bolig sættes i stand – i hvert fald hvis du ønsker at den skal tage sig godt ud. En renovering af et hus eller af en lejlighed behøver ikke at betyde, at alting skal rives ned og bygges op på ny. Du kan tage bestik af situationen – hvis vægge, lofter, gulve og det øvrige træværk ikke fejler noget, kan du altid starte med de lavt hængende frugter.

Disse består i gulvafhøvling eller gulvafslibning med tilhørende efterbehandling, som får dine gulve til at stråle. Og så er det selvfølgelig oplagt også at friske vægge, lofter, paneler, dørkarme, vinduesrammer, fodpaneler, gelændere og andet træværk op med en gang maling.

Kan jeg selv forestå maling af min bolig?

Der er selvfølgelig intet i vejen for selv at male vægge og lofter. Men hvis arbejdet skal gøres ordentligt, og resultatet skal kunne holde i mange år, er det tilrådeligt at vælge en professionel maler eller et malerfirma til at varetage dette arbejde.

Der er mange opgaver forbundet med at male – og det er ikke altid, man er opmærksom på dette, når man sætter sig for selv at male boligen indvendig. Du skal for eksempel selv ud og skaffe det nødvendige udstyr og de materialer, som skal anvendes i forbindelse med malerarbejdet. Dette drejer sig ikke blot om maling og pensler, men også om grunder, primer, malerruller, bakker, afdæknings materialer (plast og pap), sandpapir og spartelmasse.

Ud over det, at disse ting selvfølgelig koster penge, tager det også tid at forberede malerarbejdet. Der skal dækkes af med tape, pap og plast, og samtlige vægge skal slibes og primes med Microdispers. Og så er det sjældent, at du kan nøjes med at give dine vægge et enkelt lag maling, hvis det skal dække ordentligt.

I stedet kan du kontakte dit lokale malerfirma i Fakse på hjemmesiden Malerkanonen.dk, og få et godt tilbud på professionelt udført malerarbejde.

Flere Nyheder