Beskty familien – søg hjælp på et misbrugscenter

21 oktober 2019 Astrid Pedersen
Beskty familien - søg hjælp på et misbrugscenter

Er din kæreste eller ægtefælle over en periode begyndt at ændre adfærd – måske blevet mere mentalt fraværende, tyndhudet og afvisende? Er han eller hun samtidig ofte hjemme i stedet for at være på job – og har du en alvorlig mistanke om, at et forbrug af eksempelvis receptpligtig medicin er kammet over i et decideret overforbrug? Så bør du med det samme skride til handling.

De oven for beskrevne faktorer er i kombination nemlig indikatorer for et farligt afhængigheds betinget misbrug, som kræver professionel hjælp. Jo længere du venter med at tage affære, des tættere vil misbrugets favntag blive, indtil det til sidst er umuligt at vriste din nære og kære ud af dets kløer igen.

Misbrugsbehandling – for hele familiens skyld

Måske tror du, at du hjælper din kæreste eller ægtefælle ved at dække over ham eller hende – for eksempel lyve over for arbejdsgiveren, eller undskylde dårlig opførsel ved sociale lejligheder med sygdom eller allergi. Dog ved du inderst inde udmærket godt, at denne adfærd ikke hjælper vedkommende ud af misbruget, men blot forstærker det. Men du har svært ved at se, hvad du selv kan gøre. Det er dog meget vigtigt, at du gør noget – især hvis der er børn inde over. Børn tager beviseligt skade af at vokse op i et misbrugsramt hjem. Og selv hvis du ikke selv magter at løfte opgaven, skal den løftes.

Dette kan gøres ved hjælp af professionel assistance fra et misbrugscenter – for eksempel det velrenommerede Behandlingscenter Stien. Hos Behandlingscenter Stien kan du få hjælp og støtte til motivering af din misbrugsramte kæreste eller ægtefælle samt til tilrettelæggelse af et behandlingsforløb for såvel den misbrugsramte selv som for resten af familien. På den måde vil I alle komme styrket ud på den anden side – parat til at opbygge en ny tilværelse uden afhængighed.

Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk 

 

Flere Nyheder