Afhold et brag af en firmafest

10 december 2019 Simone B
Afhold et brag af en firmafest

Styrk fællesskabet på arbejdspladsen med en firmafest

Det er en selvfølge, at vi mennesker trives bedre på vores arbejdsplads, når vi har et godt forhold til vores kolleger og generelt føler os trygge og ikke mindst værdsatte på jobbet. Derfor er det vigtigt med fælles arrangementer, hvor alle medarbejdere kan bruge tid med hinanden i en anderledes kontekst. Mange arbejdspladser gør en stor indsats for at afholde årlige fester som julefrokost eller sommerfest for alle medarbejdere, og der gøres gerne lidt ekstra ud af det hele til disse særlige begivenheder. Men det er naturligvis et stort arbejde at arrangere en sådan fest; der skal findes lokale, hvor der er god plads til alle, der skal arrangeres mad og måske underholdning af den ene eller anden art.

Heldigvis kan du og din arbejdsplads alliere jer med et firma, der både har de perfekte selskabslokaler til rådighed samt stor ekspertise inden for arrangering af både store og mindre fester.

Firmafest i historiske rammer

I Århus kan du og din arbejdsplads holde et brag af en fest i helt utrolige og historiske rammer hos Malt. I lokaler hvor det historiske Ceres Bryggeri i sin tid havde til huse, kan I holde lige netop den type fest, som I drømmer om. Uanset om I vil holde den helt store fest med liveband, stor middag og gallatema eller I foretrækker den afslappede udgave af en firmafest, så byder Malt jer velkommen og imødekommer jeres ønsker. Med deres store ekspertise inden for eventplanlægning står de klar til at realisere jeres idéer eller komme med inspirationsforslag til jeres fest. De har arrangeret masser af fester både i deres egne lokaler og på andre lokationer, og forstår til fulde at udnytte de rammer, som I sætter. 

Skal dit firma og alle dine kolleger forkæles med den perfekte firmafest? Så er planlægningen i gode hænder hos Malt. Kontakt dem og hør nærmere; så er festen snart i gang!

Flere Nyheder